Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Villányi Borlekvárok

villányi borvidék legerősebb vonzereje a bor. A borvidék a hagyomány tisztelete mellett arra is képes, hogy megújuljon, így a borok tekintetében is szinte tökéletes a skála. A Villányi borvidék rangját  évszázadok óta elsősorban a vörösborok adják, de a fehérborokból is széles lehetőségeket kínál a siklósi körzet fajtagazdagsága. A Villányi borvidéken így a száraz friss, a nagy testű, majd a kései szüretből származó fehérek teljes skáláját megtaláljuk.

Rendezés:

Fehérboros bodza-lime Villányi Borlekvár 250ml cukormentes

1.999 Ft
Ha valami igazán friss, nyárias ízzel szeretnéd feldobni a grillezed ételeidet vagy akár desszertjeidet. A nyár illata és zamata üvegbe zárva. Ajánljuk grillezett ételekhez (húsokhoz, sajtokhoz) vagy vanília fagylalthoz, túrós desszertek megbolondításához.
Várható szállítás: 2024. május 28.

Fehérboros narancsos-körtés Villányi Borlekvár 250ml

1.999 Ft

Összetevők: fehérbor, cukor, narancs sűrítmény, pektin, citromsav, körte aroma

Várható szállítás: 2024. május 28.

Rozé málnás cukormentes Villányi Borlekvár 250ml

1.999 Ft
Ha valami igazán friss, nyárias ízzel szeretnéd feldobni a grillezed ételeidet vagy akár desszertjeidet. A nyár illata és zamata üvegbe zárva. Ajánljuk grillezett ételekhez (húsokhoz, sajtokhoz) vagy fagylalthoz, desszertek megbolondításához.
Várható szállítás: 2024. május 28.

Siller boros eper Villányi Borlekvár 250ml

1.999 Ft

Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket.

A hozzáadott gyümölcsnek köszönhetően a sillerbor epres karakterisztikája még inkább felerősödik ebben a különleges zamatú villányi epres borlekvárban.

Várható szállítás: 2024. május 28.

Vörösboros szilvás Villányi borlekvár 250ml

1.999 Ft

Villányi szilvás vörös-borlekvár. A vörösbor és a szilva viszonya olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű ruhánkhoz felveszünk egy új, hozzá nagyon jól passzoló kiegészítőt: egyből megújul, és teljesebbé válik az összkép.

Keresse speciális borlekváros receptjeinket!

Várható szállítás: 2024. május 28.

Fehérboros vaníliás-mazsolás Villányi Borlekvár 250ml

1.999 Ft

villányi fehér borlekvárban a villányi Muscat Ottonel muskotályos íze, fűszeres illata harmonizál a vaníliával és a citrommal. A végeredmény egy csillanva csurranó, meleg színű zselé, melyet elsősorban desszertekhez ajánlunk. A villányi fehérbor zamatvilága koncentráltan jelentkezik ebben a borkülönlegességben. 

A fehér borlekvár fűszerezésében a vanília, a citrom és a szegfűszeg dominál.

Várható szállítás: 2024. május 28.

Fehérboros Villányi Borlekvár 250ml

1.999 Ft

Villányi fehér borlekvár villányi Muscat Ottonelből készült borban erősen meghatározó a szőlő csodálatos muskotályos íze, illata kellemesen fűszeres, így kiváló alapja fehérboros borlekvárunknak, A villányi fehérbor zamatvilága koncentráltan jelentkezik ebben a borkülönlegességben. 

A fehér borlekvár fűszerezésében a fahéj, és a szegfűszeg dominál.

Várható szállítás: 2024. május 28.

Vörösboros Villányi Borlekvár 250ml

1.999 Ft

Villányi vörös borlekvár alapja a villányi borvidéken termett kellemes, harmonikus ízű, rubint piros színű pinot noir szőlőből készült bor

A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál.

Várható szállítás: 2024. május 28.