Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Hogyan tudok fizetni?

A Borlekvár Manufaktura oldalán négyféle fizetési mód közül választhatsz:

– készpénzzel fizetve személyes átvétellel,

– utánvétes fizetéssel készpénzben vagy bankkártyával,

– átutalással a megadott bankszámlaszámra,

– Barion rendszerrel bankkártyával azonnal pár perc alatt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő  www.borlekvar.com Webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

·       Olvassa el www.borlekvar.com ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

·       Tanulmányozza át a www.borlekvar.com biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

·       Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

·       Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

·       Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

·       Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

 

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

1.      Ön a www.borlekvar.com oldalán választja ki az árut melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2.      Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3.      A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

4.      A sikeres hitelesítést követően folytatódik a fizetési folyamat.

5.      A fizetést követően Ön visszatér a www.borlekvar.com oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

 

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a www.borlekvar.com oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Tartalmaznak-e alkoholt a borlekvárok?

A borlekvárok nem, vagy minimális alkohol tartalommal rendelkeznek. A bor lassú, hosszú ideig tartó főzésen megy keresztül, így alkohol tartalma a főzés során elpárolog.

Tartalmaznak-e adalék anyagot és tartósítószert a termékek?

A Borlekvár Manufaktúra a természetes összetevők és tartósítás híve, így termkeink a lehető leghagyomásonyabb módszerekkel készülnek.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják a termékeket?

Borlekvárjainkat, lekvárjainkat citrus gyümölcsökből kivont pektinnel dúsítjuk, semmilyen állati eredetű zselésítőt nem tartalmaznak.