Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyümölcslekvárok

A Borlekvár Manufakura célja a kézműves technológia megtartása. Minden egyes üveg lekvárunk hagyományos módszekkel készül,  nem tartalmaz adalékanyagot és tartósítószert!

Rendezés:

Eper extra dzsem 330ml

1.090 Ft

Az igazi eperlekvár titka az, hogy nem szűrjük le az érett gyümölcs levét, nem gyártunk eperszörpöt a főzés során megszaporodó gyümölcsléből, ellenkezőleg: addig hagyjuk a tűzön az epret, míg a leve el nem fő róla. Nem elegendő csak a rostos gyümölcsöt meghagyni az eperlekvárban, mert attól lesz igazi és kívánatos a főzet, ha a gyümölcs és annak leve is benne marad. Ettől az állaga kicsit hígabb, sokkal könnyebben elterül a vajas kalácsonJ

Várható szállítás: 2022. október 06.

Feketeribizli extra dzsem 330ml

1.090 Ft

Felhasználási javaslat:

Kenyérre kenve, vaníliafagylalt mellé, süteménybe, natúr joghurtba keverve vagy néha-néha csak úgy magában egy kiskanállal.

Várható szállítás: 2022. október 06.

Fahéjas szilva lekvár csökkentett cukor tartalommal 330ml

1.090 Ft

A hagyományos szilvalekvárfőzésre, mely fél napot is igényel, nem sokunknak van ideje. Mi rá szántuk a kellő időt, sőt fahéjjal bolondítottuk meg. A szilva és a fahéj különösen jól harmonizál egymással, viszont a fahéj intenzív íze miatt a siker titka a mennyiségben rejlik.

Várható szállítás: 2022. október 06.