Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Villányi Borlekvárok, a gasztronómiai ínyencségek rajongóinak. A felhasználása sokrétű, csak a kreativitás szabhat határt....

A borlekvár a villányi pincesor egyik sajt és borházában született meg, több mint 10 évvel ezelőtt. Mint mindenki, kínálatunkkal mi is kiszerettünk volna tűnni a átlagos tömegből. Felmerült az ötlet, hogy a bort másképp is kínálhatnánk, nem csak pohárban hanem az ételek részévé is válhatna.

A ötvöztük a magas minősűgű villányi borokat a különböző gyümölcsökkel és a borokkal harmonizáló fűszerekkel, így létrejött a Villányi Borlekvár, ami egy olyan prémium minőségű presztízs termék, mely alázattal szolgálja, támogatja a hagyományos ételeket,  azok élvezeti értékét növelve.

A bor és a gyümölcs viszonya olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű „kis-fekete” ruhánkat különböző kiegészítőkkel bolondítjuk meg, és létrejön egy teljesen más harmonikus összkép, mely tökéletesen illeni fog a legújabb eseményhez is.

Borlekvár Manufaktúránk folyamatosan fejlődik, minden termékünk előállítsakor célünk a magas minőség és a hagyományos technológiák megtartása.