Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a borlekvar.com webshop vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Obsitos Ildikó- kistermelő
1105 Budapest Gergely u 8.
 adószáma: 54897018-1-42
Eladó az Obsitos Ildikó kistermel
ő által előállított termékeket is forgalmazza. Engedélyszám:20-1T043
Telefonszám: 0630 3995836
Email: info@borlekvar.com

Szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a borlekvar.com webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely nem tartalmazza az áruforgalmi adót, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése előre utalással , kártyás fizetéssel vagy utánvéttel történhet

Árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:

Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kísérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:

Borlekvar.com webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a borlekvar.com webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.

  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkezőmeghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk

A megrendelt termékeket Csomagküldő futárszolgálattal szállítjuk. A mindenkor érvényes díjak felszámításával.
A megrendelt termékek ellenértékét és a futárszolgálat költséget, el
őre utalással , kártyás fizetéssel vagy utánvéttel kell rendeznie. Az elküldött csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítás költséget, és a termékek részletezését is.

Szállítási határidőA megrendelést követő munkanap adjuk át a futárszolgálatnak a csomagot, a futárszolgálat maximum három munkanap alatt kézbesíti a megadott címre.

Garancia:

Garanciát nem adunk a termékekre, mivel jellegüknél fogva egyszer használatosak, kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.
A számla ebben az esetben, jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:

A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat.

Legújabb receptek

Meggyes vörösboros borlekvárral megbolondított túrós palacsinta
Hozzávalók / 4 adag A palacsintához: 3 db tojás 250 g finomliszt 300 ml tej 100 ml ásványvíz 2 ek napraforgó olaj A... tovább
Natúr csirkemell villányi meggyes vörösboros borlekvárral
Hozzávalók: 1 db csirkemell zsiradék a hús sütéséhez só, bors, szerecsendió 1 evőkanál Villányi meggyes vörösboros borlekvár... tovább
Mandulába forgatott sült túrógombóc epres borlekvárral
Hozzávalók: • 25 dkg túró • 2 tojás • 3 evőkanál liszt • 1 citrom reszelt héja fél citrom leve • csipet fahéj • mandula... tovább